Yhteystiedot

Tiina Santaranta

T&T Santaranta Group Oy
tiina.santaranta@traumaklinikka.fi

Vastaanotto sijaitsee Akaassa ja Tampereen keskusta, Otavalankatu

MSc, Erityistason kriisi- ja traumaterapeutti, parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, Emdr- terapeutti, NEPSY-valmentaja ja työnohjaaja. Sensomotorinen psykoterapia 1

Laaja-alainen perehtyneisyys erilaisiin mielenterveyden häiriöihin. Pitkä kokemus kriisi- ja traumatyöstä. Työskentelyalana vakavat kompleksiset traumat ja dissosiaatiohäiriöt sekä sota- ja kidutustraumat. Osaamisalueeseen kuuluvat parisuhde- ja seksuaaliterapia sekä EMDR-terapia. Erityinen perehtyneisyys seksuaaliseen hyväksikäyttöön, pakolaisuuden traumoihin ja kehollisiin menetelmiin osana traumaterapiaa.

KELA:n tukema kuntoutuspsykoterapia sekä vaativa lääkinnällinen kuntoutus.

Marja Rautio

Berry Consultation Oy
marja.rautio@traumaklinikka.fi

Vastaanotto sijaitsee Tampereen keskusta, Otavalankatu

Psykologi (YTM), psykoterapeutti (VET), perhepsykoterapeutti (VET), Sensomotorinen psykoterapia 1 ja 2, SERI-hoitokoulutus

Laaja-alainen perehtyneisyys erilaisiin mielenterveyden häiriöihin. Pitkä kokemus kriisi – ja traumatyöstä. Työskentelyalana lasten- ja nuorten seksuaalinen hyväksikäyttö, väkivaltaperheet, akuutit ja pitkäkestoiset kriisit liittyen vakaviin henkeä uhkaaviin tilanteisiin. Erityinen perehtyneisyys kognitiivisiin menetelmiin, seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja kehollisiin menetelmiin osana traumaterapiaa.

KELA:n tukema kuntoutuspsykoterapia sekä vaativa lääkinnällinen kuntoutus.

Tytti Artkoski

Psykoterapiapalvelu Tytti Artkoski Tmi
 tytti.artkoski@traumaklikka.fi

Vastaanotto sijaitsee Tampereen keskusta, Otavalankatu

Sosiaalityöntekijä (YTM), Erityistason psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen suuntaus, integratiivinen työskentelyote)

Laaja-alainen perehtyneisyys erilaisiin mielenterveyden häiriöihin Pitkä kokemus kriisi – ja traumatyöstä. Työskentelyalana vakava traumatisoituminen, addiktiot sekä sukupuolen- ja seksuaalisuuden moninaisuuden teemat. Erityinen perehtyneisyys neuropsykiatriaan (ADHD/ADD/AUTISMI) ja pakolaisuuden traumoihin.

KELA:n tukema kuntoutuspsykoterapia

Minna Jokela

Terapiapalvelu Aamukaste
terapiapalveluaamukaste@outlook.com

Vastaanotto sijaitsee Tampereen keskusta, Otavalankatu

Traumapsykoterapeutti (suuntaus vakavat kiintymyssuhdetraumat), EMDR-terapeutti, Theraplay -terapeutti.

Laaja-alainen perehtyneisyys erilaisiin mielenterveyden häiriöihin. Pitkä kokemus kriisi- ja traumatyöstä. Työskentelyalana vakavat kompleksiset traumat ja dissosiaatiohäiriöt. Erityinen perehtyneisyys raskausajan- ja vanhemmuuden erityishaasteisiin.

Kelan tukema kuntoutuspsykoterapia.